Laatste dag van het Coronathuisschoolwerk.

Vandaag is de laatste dag van het Coronathuisschoolwerk.????????

Morgen starten de scholen weer helemaal op.Het voelt voor mij vandaag een beetje dubbel. Aan de ene kant ben ik heel blij dat de kinderen weer naar school gaan en dat we weer terug gaan naar een “soort van normaal”.

Ik weet niet zo goed hoe ik anders zal zeggen. Maar aan de andere kant sluiten we nu ook een bepaalde periode af. Waar we heel veel samen waren, spelletjes deden, knutselden, wandelden en natuurlijk ook discussies hadden. Maar toch. Het voelt ook weer als voor mij opnieuw loslaten. ????

Natuurlijk vind ik het fijn om nu ook weer helemaal aan de slag te kunnen gaan als Lisil Coaching, terwijl ik de afgelopen periode vooral gebruikt heb voor Lisil Coaching. Ik heb namelijk iets supertofs gecreëerd. (Al zeg ik hetzelf) ???? Alleen daar ga ik het een andere keer over hebben.

Voor nu ga ik vandaag genieten van de laatste dag van dit “tijdperk.” We gaan het vanavond samen afsluiten met voor de kinderen een verrassing. Ik wens jou een fijne dag toe en ik ben benieuwd wat je vandaag gaat doen en of je het ook zo ervaart als ik.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *