,

Perfectionisme & Kiezen

Het tot stand komen van deze website heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Vorig jaar had ik al een nieuwe domeinnaam gekocht. In december een mooie fotoshoot gehad in mijn eigen huis en vervolgens aan de slag. Niet dus… Het stagneerde bij het kiezen van de foto’s. De een was nog mooier, dan de ander al zeg ik het zelf. Dus dan leg ik het maar even aan de kant, dan hoef ik niet te kiezen…

Daarna de website, samen met webdesigner Lars Derks verschillende avonden om de tafel gezeten, om aan de site te werken. Heerlijk vond ik dat samen praten en werken en hoe verder. Ik merkte dat hij soms net als mij was, associërend en dan weer terug, Focus op waar we mee bezig zijn. Hij dacht snel en goed met mij mee en iedere keer zei ik, de teksten maak ik zelf, dit komt. Maar op die teksten, daar zit/zat mij toch een blokkade, het was nooit goed genoeg, begrepen de mensen wel wat ik doe, hoe kan ik nu alles wat ik doe zo goed mogelijk verwoorden? Ik doe veel meer dan dat ik nu hier neer wil zetten, maar dan haken ze af.. Zo ging het maar door in mijn hoofd, met het gevolg dat het nu juni is, bijna een half jaar later en die nieuwe website nog niet online staat. Ondertussen ben ik wel tot de conclusie gekomen dat ik het toch nooit goed genoeg vind en dat het veel belangrijker is dat de website nu online gaat en dat het ook een mooi voorbeeld voor jou is.

Ga het gewoon doen. Ga aan de slag!

2 antwoorden
 1. Yvette
  Yvette zegt:

  Hoi Lisette,

  Ohh wat herkenbaar! mooi om jouw openheid met ons te delen en terug te lezen. Je bent gesprongen!! Goed hoor. De rest komt vanzelf..
  “Als je in het koude water springt, duik je in een meer vol mogelijkheden”

  succes!

  Liefs Yvette

  Beantwoorden
 2. Marit
  Marit zegt:

  Erg lief en zeer duidelijk over het begrip dat ze in jou heeft. Heel veel gesprekken gehad en ze waren stuk voor stuk erg helpend voor mij. Fijne sfeer en ook persoonlijk. Lieve Lisette dankjewel voor alle hulp!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *